#9eSA Energie

Ervaring van Laura da Silva Galinho Anastacio

Serious Ambtenaar 9eSA ervaring van Laura da Silva Galinho Anastacio Young Professional Advies & Ontwikkeling Alphen aan den Rijn

Het was een inspirerende dag waarop je veel van andere ambtenaren en gemeentes kan leren. Door alle krachten op zo een dag te bundelen en dit soort sessies te organiseren krijg je ook een ‘bredere’ input terug. Tijdens Serious Ambtenaar werden letterlijk alle krachten gebundeld: verschillende leeftijden, vakgebieden en aantal jaren werkervaring. Doordat iedereen de vraagstukken vanuit een andere bril bekijkt, komen er ook hele creatieve ideeën naar voren waarover je met elkaar in gesprek kan gaan. Dit resulteert in oplossingen waarmee de opdrachtgever weer verder aan de slag kan.

Uiteraard is het mooi om te zien hoe iedereen zichzelf inzet om Serious Ambtenaar succesvol te maken en zoveel geld binnen weten te halen voor het goede doel van het Rode Kruis: Slachtoffers in de mensenhandel.

Een unieke ervaring waarbij je zelf niet alleen heel veel kan leren en bijdrage aan het vraagstuk, maar waarmee je ook gelijk een goed doel ondersteunt.

Kortom, ik hoop volgend jaar weer mee te kunnen doen!

Ervaringen van Ellen Boschker

Opdrachtgever ‘Eenzaamheid onder jongeren’ Alphen aan den Rijn Ellen Boschker

“Geweldig om bij te dragen aan een goed doel door samen met collega-ambtenaren met allerlei vraagstukken aan de slag te gaan. Dat geeft energie, creativiteit en nieuwe contacten! En natuurlijk vooral van belang om in actie te komen voor mensenhandel”.