Jij doet toch mee? Serious Ambtenaar zoekt vrijwilliger!

Ken jij Serious Request? Ja? MOOI! Tijdens dit fantastische evenement komen mensen samen om geld op te brengen voor het goede doel, ik hoef het je niet uit te leggen.

 

Zo is ook Serious Ambtenaar ontstaan,.. en nu breiden wij uit en melden zich ook niet ambtenaren aan voor ons unieke concept!! Hoe gaaf is dat, jij kunt meedoen om geld in te zamelen voor het fantastische doel van dit jaar.

Dit jaar zet 3FM Serious Request zich in voor Het Vergeten Kind.

In Nederland zijn er duizenden kinderen die opgroeien in gezinnen met heftige problemen. In ruim 50.000 gevallen is de situatie zo ernstig dat ze niet meer thuis kunnen wonen. Daarom komt 3FM Serious Request dit jaar in actie voor “Het Vergeten Kind 

Jij kan eraan bijdragen dat deze kinderen weer onbezorgd kind kunnen zijn. Dat zij een stabiele woonplek krijgen met vertrouwde gezichten die voor ze zorgen. En dat zij kunnen meedoen aan kinderactiviteiten, waardoor ze in moeilijke tijden ook fijne herinneringen maken en hun zelfvertrouwen groeit. 

Help je mee?

De opbrengsten van Serious Ambtenaar komen geheel ten goede aan dit goede doel. Op 10 oktober gaan we, vanuit Maaspoort Den Bosch, met een heleboel vrijwilligers werken aan verschillende maatschappelijke vraagstukken. De opdrachtgevers van deze vraagstukken doneren een bedrag (minimaal EUR. 5.000,-) aan 3FM Serious Request, oftewel dit jaar ‘Het Vergeten Kind’. 

Jouw steun is onmisbaar voor duizenden kwetsbare kinderen in Nederland. Zodat zij een toekomst krijgen waarin een lach én goede jeugdzorg geen uitzondering zijn, maar een recht!

Wil jij je inzetten voor dit goede doel? Dat kan door ons te komen helpen op 10 oktober 2022. We zijn nog op zoek naar meedenkers op één van de vraagstukken. Je hoeft hiervoor geen kennis van het vraagstuk te hebben en je hoeft dus ook GEEN ambtenaar te zijn.

Ben jij beschikbaar op 10 oktober en zet jij je graag in voor het goede doel? Geef je dan op via info@seriousambtenaar.nl. Check de website www.seriousambtenaar.nl voor meer info.