Iedereen zal het al wel gezegd hebben: 2020 is een raar jaar geweest. We waren van plan om groots het 10-jarig jubileum van Serious Ambtenaar te vieren, maar hebben al vrij snel besloten dat dat geen haalbare kaart is. Werken op anderhalve meter afstand of alleen digitaal vonden wij als organisatie geen optie; ook denken we dat veel overheidsorganisaties (opdrachtgevers) noodgedwongen met andere zaken bezig zijn.

Maar Serious Request gaat wel door, dit jaar voor de laatste keer in samenwerking met het Rode Kruis. Om toch in de kerstsfeer te blijven, jullie warm te houden voor Serious Ambtenaar én om het goede doel te ondersteunen, sturen we jullie deze nieuwsbrief.

In deze nieuwsbrief vinden jullie enkele terugblikken van eerdere Serious Request-organisatoren en een prachtig overzichtsfilmpje van een aantal jaren SA. Op onze website Seriousambtenaar.nl vind je ook vele foto’s van de afgelopen jaren.

Hopelijk zien we elkaar toch bij een 10e editie!

Organisatie Serious Ambtenaar

komt in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Zoals hierboven al gezegd, gaat Serious Request dit jaar dus wel door, voor de laatste keer in samenwerking met het Rode Kruis. Het goede doel dit jaar is het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Ook nu kun je het Rode Kruis helpen met hun belangrijke werk: kijk, doneer en loop voor het goede doel!

Terugblik

Terugblik door Jan van Ginkel, mede-organisator Serious Ambtenaar 4

Terugblik door Stijn van Rooij, co-founder concept Serious Ambtenaar

Serious Ambtenaar door de jaren heen

bekijk hieronder een overzichtsfilmpje

(met dank aan Ronald van Lieshout)