Opdrachtgevers en vrijwilligers bedankt!

Beste opdrachtgevers en vrijwilligers,

Dank, dank, dank! Wat kunnen we anders zeggen dan dat?

We hebben met zijn allen weer een fantastische dag beleefd: veel energie, mooie ideeën en een prachtige opbrengst voor Serious Request: € 43.000,- om slachtoffers van mensenhandel te helpen: dichtbij en ver van huis.

Graag willen wij alle opdrachtgevers, visueel verslagleggers, procesbegeleiders en deelnemers bedanken voor het harde werk. En natuurlijk ook onze dagvoorzitter Rob Koops en de gastvrije medewerkers van de gemeente Alphen aan den Rijn. Ook dank aan de vertegenwoordigers van het Rode Kruis én van 3FM aan wie gemeentesecretaris Peter Derk Wekx deze mooie cheque mocht overhandigen.

Naast een prachtig bedrag, zijn er ook mooie inhoudelijke opbrengsten behaald. We gaan de tekeningen, die dit jaar bij alle opdrachten zijn gemaakt, nog met jullie delen. Zo is Serious Ambtenaar niet alleen een inspirerende dag, maar ook een manier om samen te werken binnen de overheid. We zullen deze, samen met de aftermovie van de dag, met jullie delen zodra alles binnen is. U hoort dus nog van ons! De groepsfoto (zie hieronder!) én de foto’s per opdracht zijn al te vinden op de website: http://www.seriousambtenaar.nl/

Mede dankzij deze editie hebben we nu in 9 jaar Serious Ambtenaar al meer dan 2 miljoen euro opgehaald voor de goede doelen van Serious Request. Een fantastisch bedrag. En naast dat geld, ook al honderden maatschappelijke vraagstukken verder geholpen. Dank jullie wel voor jullie bijdrage daarbij!

Als organisatie gaan wij natuurlijk voor een mooie, 10e, jubileumeditie in 2020.

Zien we jullie dan ook weer? Tot dan!