2019

De negende editie van Serious Ambtenaar vond plaats in Alphen aan de Rijn, Wederom een groep enthousiastelingen is aan slag gegaan voor het grote doel van het Rode Kruis en 3FM Serious Request “The Lifeline”. Er werd geld opgehaald voor de slachtoffers van mensenhandel. ‘Mensenhandel’ staat voor uitbuiting, in combinatie met bedreiging, geweld, afpersing, misleiding of machtsmisbruik. Er is een bedrag van € 43.000 voor dit goede doel opgehaald.


2018

In 2018 vond de achtste editie van Serious Ambtenaar plaats en deze werd door een groep enthousiastelingen georganiseerd. Op 19 december 2018 hebben zo’n 85 ambtenaren 9 mooie en uitdagende opdrachten uitgevoerd.  Rijkswaterstaat had inspirerende ruimten LEF Future Center hiervoor beschikbaar gesteld. Hoewel de opzet van 3FM Serious Request geheel anders was, de LifeLine, hebben we een mooi bedrag van € 51.000,11 opgehaald voor de goede doelen.


2017

De zevende editie van Serious Ambtenaar werd wederom georganiseerd door enthousiaste ambtenaren. Op 19 december 2017 kwam een groep van 150 ambtenaren naar Apeldoorn om elf, stuk voor stuk mooie en interessante opdrachten uit te voeren. Aan het einde van deze inspirerende dag is er een cheque van € 83.500 aangeboden aan 3FM DJ Domien in het Glazen Huis in Apeldoorn. Het doel dit was: geld ophalen om ouders en kinderen te herenigen die elkaar kwijt zijn geraakt door een ramp of conflict.


2016

De organisatie van de zesde editie van Serious Ambtenaar was in handen van een groep enthousiaste ambtenaren. In een nieuwe opzet werd op een dag in Breda de opdrachten uitgevoerd. Aan het einde van die dag is een cheque aangeboden bij het glazenhuis. Een mooi bedrag van € 64.000 voor het goede doel van 3FM Serious Request. Dit jaar ging de opbrengst voor slachtoffers van de stille killer: “longontsteking”.


2015

Serious Ambtenaar vijfde editie is georganiseerd door de NVVB. Het glazenhuis stond in Heerlen en er is een cheque overhandigd van € 450.000. Maar liefst 90 opdrachten. De stille ramp ‘The next generation’ kinderen en jongeren die in oorlogs- en conflictgebieden leven onder extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling.


2014

De vierde editie van Serious Ambtenaar is georganiseerd door gemeente Schiedam. Tijdens de Haarlem-editie van Serious Request kon er in het glazen huis een cheque worden overhandigd met een bedrag van € 755.555,55! Wat een gigantische opbrengst voor de meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweldig in oorlogs- en conflictgebieden.

2013

DisGover gaat de uitdaging aan en zet zich met zoveel enthousiasme en vrijwilligers in dat er een bedrag van € 370.135 werd opgehaald voor de kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan de gevolgen van diarree. Het glazenhuis stond in Leeuwarden.


2012

Dit jaar nam het Slimmernetwerk het stokje over. Ze behaalde een mooi bedrag van € 141.087,02 op. 3FM focuste zich op 5,5 miljoen baby’s die ieder jaar onnodig sterven. Elke 6 seconden sterft er een baby. Het glazenhuis stond in Enschede.


2011

Tijdens de eerste editie van Serious Ambtenaar is € 50.200 opgehaald en hebben meer dan 200 ambtenaren zich als Serious Ambtenaar ingeschreven. Stille ramp ‘This one’s for Mama’. Meer dan 10 miljoen moeders zijn geraakt door oorlog en staan alleen voor de zorg van hun gezin. Glazenhuis stond in Leiden.